TV3, LNK IR BTV: PAVASARIS VIENAS LAIDAS MARINA, O KITAS GIMDO

(Last Updated On: 2019-08-09)

Televizijose viskas keičiasi greitai ir be didelio gailesčio.

Nepaisant to, kad bent jau apie dviejų TV3 laidų – Angelų ir Skylės sienoje rūškaną ateitį senokai sklando įkyrūs gandai, šis kanalas tarsi paneigia blogas kalbas, pažerdamas informacijos apie naują projektą. Tai gyvenimo būdo laida Grįžta vyrai, kurioje intriguojančias žymiųjų vyrų gyvenimo detales atskleis patyrusi žurnalistų komanda: Aurelijus Šliavas, Ingrida Mastavičienė ir Diana Krapavickaitė-Muižienė. Vienas laidos autorių Gražvydas Muižys žada aiškintis kada vyrai verkia, kiek trunka jų meilė.

Kaip trimituoja LNK, ji jau trečią savaitę laimi reitingų kare. TV3 bando parodyti dar turinti garo.

Vyksta naudinga sėjomaina. Rolandas Skaisgirys kepti savo naujo serialo važiuoja į Kauną, na, o kauniečiai žurnalistai migruoja dirbti į Vilnių.

Linkėdamas jiems sėkmės, nesu visai tikras ar atitiks jie TV3 kotą. Oi bulvariškas jis, bulvariškas… Nedaug ten tikros žurnalistikos. Tos ne pagal Angelus.

Nepakankamai bulvariška LNK pasirodė Daiva Tamošiūnaitė-Budrė, kurios Gyvenimas kaip kinas, ilgai LNK laikytas ant trumpo pavadžio, pagaliau išsikvėpė ant gavėnios. Antro pagal seksualumą balso savininkei beliks LNK dirbti už pirmąjį – Ingos Valinskienės.

Na, o BTV, nustebinusi naujų projektų fejerverku, tyliai tvarkosi su senaisiais. Be triukšmo iš tinklelio išnyko Palmiros Kelertienės laida Su Palmira.

Pavojinga profesija astrologija. Neprognozuojama.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 komentarai:

  1. Irena | 19 rugsėjo, 2009 at 10:46

    Kodėl nerodoma per televiziją iš visų laidų geriausia „Su Palmira“. Vien dėl tokio stebuklo buvo verta gyventi Lietuvoje. Kad Lietuvoje gyvena astrologų astrologė Palmira – tai fanatastika. Manau, pasaulyje tokio astrologo niekur nėra. Kodėl per visas televizijas rodomos menkavertės laidos, o tokia laida nerodoma. Rodykit, padarykit pusę mąstančių lietuvių laimingais.

    Please wait...
  2. silvija | 1 spalio, 2009 at 00:45

    As taip pat pasigedau Tv laidos “Su Palmyra”…Taip laukiau BTV naujojo sezono kada gi pagaliau prades rodyti sia laida ir…labai apvyle. Girdejau ganda kad sia laida zada rodyti kita televizija.Bet kada ir per kuria???

    Please wait...

Palikite komentarą