ŠAPRANAUSKAS IR MIKELKEVIČIŪTĖ: TELEVIZIJŲ DISIDENTAI IR PATVIRKIMAS

(Last Updated On: 2019-08-08)

Lž gidas pažėrė informacijos apie TV kanalų disidentus. Pasirodo, ne viskas taip darnu tame televiziniame pasaulyje. Štai Vytautas Šapranauskas be užuolankų pavarė ant Viasat, su kuria turi solidžią sutartėlę:

“TV šeško” dekoracijos… Tai, kas buvo planuota, ir tai, ką matau, skiriasi tarsi diena ir naktis. Deja, viskas priklauso ne nuo manęs ir kūrybinės grupės. Produkciją perkantys žmonės nori pigiau, greičiau ir skaniau. Bet taip gyvenime nebūna!

Kiek dėl kitų priežasčių ant savo kanalo pasiutusi Rūta Mikelkevičiūtė:

Jeigu vadovaučiau kanalui, eteryje tikrai neliktų laidų apie aną galą, nuo kurių bloga. Nesakysiu projektų pavadinimų – nenoriu įžeisti kolegų ir žmonių priėmusių sprendimą tai transliuoti.

Bet nesusitvardo ir patikslina:

Prieš porą metų tada dar penkiametė mano mergaitė (…) žiūrėjo LNK „Next“. Ji buvo rodoma prime time metu, kai vaikai dar neina miegoti. Staiga girdžiu, kaip kažkoks 18 metų liurbis šniurkščia nosimi, kas antrą žodį vartoja „slengą“ ir kalba apie merginą: „Tos papai nutįsę. Man neatsistotų – nepadaryčiau jos..“ O mano mergaitė sako: „Palauk – neišjunk! Noriu išmokti, kaip elgtis su berniukais…“

Tiesa, kiek vėliau nustebina netikėtu prisipažinimu. Pati paklaususi žurnalisto, ar šis įsivaizduojąs Rūtą Mikelkevičiūtę balta suknele vedančią pornografinį šou, pati ir atsako: Galėčiau vesti!

Suprask tas moteris… Na, o buvusi LNK žvaigždė Donalda Mieželytė Žmonėse patartų R. Mikelkevičiūtei išspręsti visus intymius klausimus einant į politiką:

Politika suniveliuoja lytis, nebėra kada galvoti apie sėslų gyvenimą ir dauginimąsi.

Please wait...
Kategorijos:  Aplink TV, Kanalai, Personalijos, Visuomenė
Tags: , , , , , , , , , ,

Palikite komentarą