IŠSKIRTINĖ GRYBAUSKAITĖ IR JAKILAITIS

(Last Updated On: 2019-08-07)

Vakar Lietuvos ryto TV mus buvo tiesiog užpylusi vis taisomais ir papildomais spaudos pranešimais apie savo šiandienos TV forumą su Dalia Grybauskaite.

uagadugu jau ilgai laužo galvą, ką reiškia mūsų žiniasklaidos taip dažnai vartojamas būdvardis išskirtinis? Štai ir šįkart Lietuvos ryto TV pateikinėja savo laidą, kaip išskirtinį Dalios Grybauskaitės interviu specialioje „Lietuvos ryto“ TV laidoje „TV forumas“. Ką šiuo atveju reiškia išskirtinis?

Kad E. Jakilaitis su D. Grybauskaite pasirašė griežtą, parašais ir lako antspaudais sutvirtintą sutartį, pagal kurią Dalia Grybauskaitė įsipareigoja niekam daugiau tokių interviu neduoti?

Kitaip tas išskirtinumas yra muilo burbulas ir tiek.

uagadugu sudomino ir kita leksika: Kol kas daugiausiai visuomenės vertinimų ir kalbų sulaukusi kandidatė dar nespėjo prisistatyti plačiajai visuomenei ir atsakyti į rūpimus klausimus. Todėl jau rytoj specialios „TV forumo“ laidos metu žurnalistas Edmundas Jakilaitis užbėgs įvykiams už akių ir pateiks svarbiausius klausimus, kurie padės geriau pažinti Dalios Grybauskaitės asmenybę ir įsigilinti į jos siekius tapti naująja šalies vadove.

Užbėgantis už akių…

Čia pagalvojome, kad E. Jakilaitis visiškai nekeičia LNK įpročių – tvarkytis asmeninius viešuosius ryšius, jojant ant kanalo prekės ženklo. Ar pamenate, su kokia pompa E. Jakilaičio vadovaujamos LNK Žinios parodė, kaip Vygaudas Ušackas E. Jakilaičiui oro uoste perduoda vaizdo kasetę, berods, su Dariaus ir Girėno įrašu, atrastu JAV? Tikras Holivudas. Tiesa, viešuosius ryšius ta proga pakeliui pasitvarkė ir V. Ušackas.

Bet atsitokėta. Po kelių valandų atsiųstame pranešime užbėgimo neliko. Pakeista į virtinę retorinių klausimų: “Galbūt jau žinome rinkimų nugalėtoją, bet ar ją pažįstame? Kuo ji tiki, ko siekia, kokimis vertybėmis vadovaujasi? Kokią Lietuvą ji nori kurti? Ką ji gali pasiūlyti tokio, ko negali kiti kandidatai?”,- apie būsimos laidos temas kalba žurnalistas Edmundas Jakilaitis.

Teks žiūrėti..

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , ,

Palikite komentarą