“EUROVIZIJĄ” MATYSIME, BET NELEISKITE Į SCENĄ DIREKTORIAUS. LABAI PRAŠOME

(Last Updated On: 2020-01-07)

Paskutinę pasibaigusių metų dieną LRT pranešė, kad remiamas „Teo LT“, užsitikrino galimybę dalyvauti 2010 metų „Eurovizijos“ dainų konkurse Norvegijoje.

Apie LRT dalyvavimo perspektyvas Osle vyksiančioje 2010 metų Eurovizijoje rašėme. Tuomet neabejojome, kad rėmėjų tikrai atsiras. Dabar esame tikri, kad Teo nepraleis progos pareklamuoti savo Galos.

LTV teigia, kad „tai puiki naujametė dovana „Eurovizijos“ dainų konkurso gerbėjams ir LRT visų žiūrovų vardu dėkoja partneriams, kurių dėka galėsime dalyvauti šiame Lietuvą garsinančiame renginyje. Tai bus ypač svarbu 2010 metais, minint Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dvidešimtmetį“, – sakė LRT generalinis direktorius Audrius Siaurusevičius.

Kad dovana, tai tikra tiesa. Bet po to, kokia forma buvo įteikinėjami Triumfo arkos apdovanojimai, vaizdžiai aprašyti Aurelijaus (jo žodžiais nėra pagrindo abejoti, nors netikėti labai norėtųsi – kaip ir viskuo, kas netelpa į sveiko proto rėmus), mūsų vienintelis prašymas žmonėms, nuo kurių priklauso LRT įvaizdis, būtų Eurovizijos blizgučiu paminint tą Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dvidešimtmetį neleisti ponui Siaurusevičiui pasiekti kamerų ir mikrofonų aprėpiamą zoną, kai bus apdovanojamas lietuviškojo Eurovizijos atrankos finalo nugalėtojas. Kabinkitės į švarko skvernus, klešnių palankus, leiskitės velkami, bet neleiskite savo iškalbingojo direktoriaus į sceną.

Tegu savo kenksmingus kepenų sveikatai įpročius palieka įstaigos vidiniam vartojimui, o kryptelėjusiu asociatyviuoju humoru siūlytume linksminti savo artimuosius šeimoj ir darbe, iš LRT kišenės mintančią vasalinę Tarybą ir kitus sau malonius žmones.

Susiję rašiniai:

LTV IR “EUROVIZIJA”: GYVENIMAS BE BLIZGUČIO?

Please wait...
Kategorijos:  Laidos, Personalijos
Tags: , , , , ,

13 komentarai:

  1. tiu | 1 sausio, 2010 at 20:50

    O apie vasalinę Tarybą – tai ir visažinius Tarybos narius , ypač naujausius?
    Ne į temą- kokia nuomonė apie naujametę TV programą, ar pavyko LNK ir panašiai. Man pasirodė- totali krizė ir gili provincija.

    Please wait...
  2. xerksas | 2 sausio, 2010 at 11:04

    Apie naujametines lietuviškas laidas nieko nepasakysiu, nes nemačiau (išskyrus kelias minutes, regis, per LNK, kai prie baseino gulėjo plekšne apsimetusi kažkokia čyrva, o šalia jos Lococo tupėjo).

    Bet tai, kad tiek LNK, tiek TV3 paskui rodė rusiškus filmus (o “trioškė” – suvis sovietukų kultinę “Likimo ironiją”), tai jau simptomiška.

    Please wait...
  3. Šiaip | 2 sausio, 2010 at 12:06

    O man patiko Likimo Ironija, juk tai klasika, nes palyginus su dabartiniais filmais, tai rusų senieji filmai dabar yra super palyginus su holivudiniu šlamštu.

    Please wait...
  4. tiu | 2 sausio, 2010 at 13:36

    Tai aš ir paklausiau ,nes mačiau LNK programą ir kitas 10 min., ir staigiai pabėgau rusijon. O norisi Lietuvoje likti švenčių dienomis.

    Please wait...
  5. Corot | 2 sausio, 2010 at 20:49

    Įdomu įdomu, kaip sekėsi abejoms TV. Laukiame reitingėlių.

    Please wait...
  6. hmhm | 3 sausio, 2010 at 03:25

    cituojant racas.lt:

    Vaizdo medžiaga čia (nuo 2:13:25)
    http://media2.lrt.lt/ltv/20091229_T2.wmv

    Please wait...
  7. Corot | 3 sausio, 2010 at 13:09

    Siaubas. Net nemalonu žiūrėt kažkaip, tarsi gėda, tarsi nejauku.

    Please wait...
  8. Artūras Račas | 4 sausio, 2010 at 17:29

    A6 labai tikiuosi, kad gerbiamas uagadugu man3s atsiprašys. Arba – argumentuotai pagrįs, kodėl esu A.Siaurusevičiaus vasalas, “mintantis iš LRT kišenės”.

    Su geriausiais linkėjimais.

    Please wait...
  9. Alius | 4 sausio, 2010 at 18:48

    Gerbiamas Artūrai! Kaip tik paties “uagadugu” ir nelaiko vasalu. Viename savo straipsnelyje anksčiau http://uagadugu.blogas.lt/televizijos-laukiant-dar-sunkesniu-metu-2385.html minėjome “porą disidentų, čia drumsčiančių vandenį ir karts nuo karto keliančių nemalonius administracijai klausimus”. Neįvardinau, bet vienu tokių disidentų, esame įsitikinę, esate Jūs. Kaip ir R. Sakadolskis prieš Jus. Bet, deja, esate čia išimtis, patvirtinanti taisyklę. Todėl, kas liečia Jus, jei galite laikyti tai atsiprašymu, atsiprašome, bet leiskite likti prie savo nuomonės apie Tarybą apskritai.

    Please wait...
  10. rush | 4 sausio, 2010 at 20:13

    Artūrai, paties reakciją pavadinčiau vienareikšmiškai: susireikšminimas, noras atkreipti į save dėmesį. Nes labai aišku (manau ir pačiam taip pat), kad LRT tarybos veikla vertintina ne kaip dvylikos atskirų asmenų veiklos suma, o kaip vienas valdymo vienetas. Net jeigu pats ir išsiskiriate iš kitų tarybos narių kitokiu požiūriu, nepriklausoma pozicija, tai, visgi, ne nesukuria prielaidos vertinti tarybą kitaip, nei tai padarė Alius: LRT taryba yra Siaurusevičiaus vasalas. Net jeigu visi dvylika narių atskirai paimti apie save teigtų priešinga.

    Please wait...
  11. Artūras Račas | 5 sausio, 2010 at 01:17

    Mielas Rush, norite tikėkite, norite ne, bet man jau visai nebereikia atkreipinėti į save dėmesio. Jau užtenka ir net per daug…

    Sutinku su tamsta, kad LRT taryba yra kolegialus organas ir dėl to dažnai iš tiesų jaučiuosi nejaukiai, nes esu pratęs prisiimti atsakomybę, o ne priklausyti nuo kitų.

    Tačiau vis dar turiu vilties, kad galiu šį tą paaryti ir todėl kol kas nepasielgsiu kaip R.Sakadolskis. Net jei nepavyks tai, kam jau senokai rengiuosi.

    O šiaip tai laikantis jūsų mąstymo logikos, jei Lietuvoje yra vienas vagis, tai visi lietuviai vagys, ir jei koks nors žurnalistas parsidavinėja, tai visi žiniasklaida – prostitutai?

    Please wait...
  12. Artūras Račas | 5 sausio, 2010 at 01:18

    Aliau, priimu:)

    Please wait...
  13. rush | 5 sausio, 2010 at 10:55

    Artūrai, skirtingai nei LRT taryba, Lietuva nėra valdymo organas, kolegialiai atsakingas už rezultatą. Žurnalistų bendruomenės, kaip vieno vieneto, taip pat neįmanoma vertinti. Todėl tokia mastymo logika aš negaliu vadovautis. Nesivadovaukite ja ir Jūs. Ja, kaip jau įprasta, tegul vadovaujasi viena įtakinga valstybė, spausdama n-ajį kartą atgailauti.

    Please wait...

Palikite komentarą