ŽIČKUS, ARBA “KAI NORISI GERIAU” GYVENS GERIAU

(Last Updated On: 2019-08-09)

Naujiena ne kosminė, bet tinklelių kare svarbi.

TV3 nuo kitos savaitės sukeičia vietomis japonišką šou paaugliams Skylė sienoj su save vadinančia gyvenimo būdo laida buduarine Kai norisi geriau. Domus galerija su Karina Krysko ir Milano. Panašu, kad grasinimai paimti interviu iš Paris Hilton išgirsti ir pastaroji laida keliauja į geriausio laiko zoną, kuo, neabejoju, turėtų džiaugtis jos autoriai.

Rūtos Mikelkevičiūtės auklėtinis prodiuseris Edvardas Žičkus žada pranokti savo mokytoją. Jis jau patenka į garsenybių namus, kur nebuvo kojos įžengę garsesni, dantis pravalgę žurnalistai ir prodiuseriai.

Todėl logiška, kad TV3 jo laida stiprina savo trečiadienio geriausio laiko zoną, nukeldama Skylę sienoj į šeštadienį, kur ją vis tiek susiras jaunesnis žiūrovas.

Nuo šio pakeitimo auditorija laimės. Geriau kai trečiadienį su LNK Laba diena TV3 rungiasi su Kai norisi geriau. Domus galerija, nei su Skyle sienoj.

Stebimas vis didesnis susierzinimas tarp gyvenimo būdo laidų autorių. Vieni iš kitų vagia temas, eina per galvas. Bulvarinių laidų žiūrovams tai tik į naudą.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , ,

Palikite komentarą