DAINIUS RADZEVIČIUS PRIEŠ PIKTĄJĄ RANKĄ

(Last Updated On: 2019-08-08)

Lietuvos žurnalistų sąjungai nepatiko Piktoji ranka.

LŽS pirmininkui Dainiui Radzevičiui atrodo, kad aktorės Aušros Štukytės vaidinama Piktoji ranka yra Jolantos Butkevičienės parodija.

Todėl D. Radzevičius paskundė TV3 laidą Dzin Etikos komisijai.

LŽS rašo taip: Dėl pabrėžtų išorinių bruožų, drabužių stiliaus, tam tikrų manierų, personažo „Piktosios rankos“ minimo darbo studijoje, būtent „Savaitės apžvalgoje“, akivaizdu, jog šiame personaže vienareikšmiškai atpažįstama J. Butkevičienė, dirbusi UAB „TELE-3“ nuo 1995 m. gegužės 15 d. reportere, o nuo 1998 m. birželio 15 d. – Žinių skyriaus direktore, taip pat vesdavusi laidą „Savaitės komentarai“.

uagadugu irgi akivaizdu. Na ir kas? Jeigu mus kas nors taip atpažintų, vaikščiotume sau išsišiepę po Burkina Fasą lyg aukščiausios prabos medalį gavę.

Česlovas Juršėnas net savo karikatūras kolekcionuoja. Daugumas jų negeranoriškos.

O ką turėtų daryti aktoriaus Ramūno Šimukausko parodijuojamas Arūnas Valinskas? Tas Dviračio šou kūrybinę grupę apskritai turėtų cypėj pūdyti už savo parodijas. Gal netgi atrastų priežasčių kaltinti kerštu. Bet ne, atvirkščiai. Džiaugiasi televizoriuje be pinigų šmėkščiodamas kas vakarą.

D. Radzevičius, kovodamas prieš Piktąją ranką elgiasi, kaip Juodoji ranka iš tų vaikiškų baisiųjų anekdotų.

Įdomu, kuri ranka laimės.

Please wait...
Kategorijos:  Aplink TV, Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

3 komentarai:

  1. Fresh fetish | 13 kovo, 2009 at 00:45

    Šlykštu yra tai, kad ją ėmė parodijuoti ir tyčiotis išėjus iš TV3 kanalo. Jei tai būtų daroma tuo metu, kai ji dirbo, tai ši faktą būtų galima priimti, kaip šmaikštų humorą, o dabar viskas atrodo tiesiog kaip žemas, niekšingas kerštas.

    Please wait...
  2. to: Fresh fetish | 17 kovo, 2009 at 01:56

    tai ir iš Valinsko pradejo tyčiotis kai ji į seimą išrinko…

    Please wait...
  3. Genovaitė | 24 kovo, 2010 at 11:18

    Laba diena. Nuo 2010-03-23 dienos VMI paruošė gyventojams preliminarią deklaraciją forma GPM308 pagal kurią gyventojai gali deklaruoti pajamas ir grąžintis permokėtą GPM.VMI gyventojo pažymoje apie trečiūjų asmenų sumokėtas pajamas išskiria kiek mėnesių 2009 metais asmuo yra nedirbęs ir tą nedirbtų mėnesių skaičių automatiškai įmeta į formą GPM308 (eilutėje 35A)ir už nedirbtus mėnesius gyventojui priverstinai perša mėn. sumokėti po 72 Lt ligonių kasai, nors šį mokestį pagal įstatymus privalo mokėti individualių įmo0nių savininkai ir savarankiškai dirbantys asmenys.Fiziniai asmenys niekada tokios prievolės mokėti po 72 Lt. ligonių kasai priverstinai neturėjo.

    Please wait...

Palikite komentarą