J. MILUŠAUSKAS KLONUOJA SAVE

(Last Updated On: 2019-08-06)

TV3 reitingais pralošus LNK jau antrą savaitę šiemet, pirmojoje šurmulys. TV3 jau kiek anksčiau anonsavo naujus projektus, o dabar lenda konkretybės. Pirmoji Angelai – kelis metus Lietuvą gelbėjusios TV pagalbos klonas. Parašiau pastarąjį pavadinimą labai nedrąsiai. Mat odiozinis prodiuseris Justinas Milušauskas yra mažiausiai triskart gaminęs laidas, kurių šaknis gelb. Tai ir Gelbėtojai ir Gelbėtojų komanda ir dar kas nors, ko neatsimenu.

Koks Markesas tai aprašytų paranojiškos nuotaikos ir turinio apsakymėlyje apie prodiuserio pamišimą. Bet tai ne pamišimas. Pop kultūrai būdinga multiplikuoti komercinę sėkmę. Originalumas čia ne siekiamybė.

Būtų gerai, jei klonavimas apsiribotų pavadinimais. Nė velnio. Iš aprašyme intensyviai vartojamo dvižodžio angelai sargai sprendžiu, kad ir turinys atitiks anąjį kelis metus žiūroviškai labai sėkmingai dirbusį kasdienį projektą..

Tik įdomu, kad apie intelektualines vagystes ir klonavimus šnekantieji neturės galimybės pasireikšti. Atėjo nauja klonavimo rūšis – autoklonavimas.

Justinas Milušauskas klonuoja Justiną Milušauską.

O TV3 atrodo, kad verta dukart brįsti į tą pačią upę. Gal.

uagadugu šia proga primena, kad trijų pasaulį gelbėjančių merginų komanda yra tapusi stereotipine TV serialuose, na, o viskas prasidėjo nuo Čarlio angelų.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Margas pasaulis, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , ,

2 komentarai:

  1. Anonimas | 7 kovo, 2009 at 01:34

    justina ragauskaite a TV star?
    she used to be an escort girl for batice scorts vilnius
    Bitch!!!!

    Please wait...
  2. Anonimas | 7 kovo, 2009 at 01:35

    bed, bed, bed, Justina Pussy, Pussy, Pussy

    Please wait...

Palikite komentarą