AUŠRA MALDEIKIENĖ: NESUŠUKUOTOS MINTYS

(Last Updated On: 2019-08-06)

Aušrą Maldeikienę Žinių radijo laidos Prie pietų stalo vedėjas Ginas Dabašinskas vakar kalbino ne pirmą sykį. Šįkart garsi ekonomistė pažėrė smagių minčių apie žiniasklaidą ir šalia jos esančias personalijas. Siūlau laidos pasiklausyti radijo stoties svetainėje, bet tingesniems uagadugu ją paslaugiai išlukšteno ir pateikė apačioj:

Apie Jurgos Šeduikytės išrinkimą Metų tolerancijos žmogaus prizu:

“Ją paskyrė tolerantiška už tai, kad ji turi savo nuomonę kažkokią ir negirdi kitų.”

Apie Andriaus Mamontovo dalyvavimą “Redakcijos” laidoje:

“Ponas Andrius Mamontovas patogiai išsidrėbęs krėsle (…) sako „aš visą gyvenimą bandau paklausti, kas man mokės pensiją, man atrodo, kad jos niekas nemokės. Ir šiaip tos pensijos mažos, jei mokės, tai mažai.(…) Manau, klausimas, ar mes, menininkai kam nors reikalingi? (…).“ Ką iš tiesų sako Mamontovas (…), kurį aš visą gyvenimą laikiau normalaus sveiko žmogaus pavyzdžiu (…) jis iš tiesų visiškai psichopatologiškai pasako: jis nemoka mokesčių, jis nemoka Sodros mokesčių, tačiau mes išlaikome jo tėvus, jo gimines, bet jis dar turi visokių pretenzijų mums (…) mokytojams, bibliotekininkams. Mes užsidirbame ne pensiją, o teisę į pensiją (…). Ponas Mamontovas šios teisės neužsidirbinėja, jis nemoka Sodros įmokų, aš dėl visa ko tikrinau – man pasakė, kad jis iš tikrųjų jų nemoka.(…) Suprantate, apie ką eina kalba? Sveikas sveiko proto vyras visada savęs klausia, kam aš padedu? (…) Žmogus turėtų savigarbą, tai jis sakytų „kitiems yra sunku, gal aš galiu kaip nors padėt?“ Ne, išsidrėbė sveikas vyras ir sako – „kas man duos ir šiaip jūs, bjaurūs, duodat man mažai“.

Apie Arūną Valinską:

“Jis yra tobulas egzempliorius neišlaikytam egzaminui. Ateini, trys akiniai ir dėstytojas jį išmeta, nes jie visi viens su kitu nesueina.”

Skaityk  LNK: ARKLIU KINKYTU VEŽIMU Į ATEITIES MISIJAS

Apie „oligarchus“ Darių Mockų ir Bronislovą Lubį:

“Man yra šlykštūs du oligarchai – Mockus ir šitas Lubys. Už tas savo televizijas – trijų servetėlių kanalą (…) LNK ir BTV, kur ateivis yra tiesiog šeimos draugas ir ekstrasensas (…)”

Apie Rūtos Grinevičiūtės “Paskutinę instanciją” ir LNK programą apibendrintai:

“Pavyzdžiui, kad ir Rūtos Grinevičiūtės laida – ji yra labai juokinga, pasižiūrėkite į kontekstą, jinai viena, kaip Don Kichotas kaunasi ir kanalas įsivaizduoja, kad čia kažkaip sukimba. Viena laida apie problemas, o visos kitos tai parodo, kad problemų nėra, ku kū! Galima juokauti, nes visą laiką kažkaip kvailai juokaujama, be balso dainuojama, šokama su ramentais.”

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

3 komentarai:

  1. Justinas Dabulskis | 3 vasario, 2009 at 16:36

    Klausiausi ir aš vakar tos laidos. Pirmą kartą girdėjau rimtesnį pokalbį su šia moterimi. Patiko. Ir gal ne su viskuo galima sutikti, bet pasakyti tikrai ką turi. Ir ne tik kaip ekonomistė, o apskritai, mąstantis žmogus.

    Please wait...
  2. xerksas | 3 vasario, 2009 at 22:19

    O juk kakada Aušra su Rūtele neperskiriamos draugės buvo, Rūtelė savo laidose Aušrelės vyro reputaciją skalbė :o)

    Please wait...
  3. alius | 4 vasario, 2009 at 00:02

    Na, su Justinu sutikciau, kad mastantis…Toks kaip mes visi, tik ne visi taip pavarom.
    xerxui- taip, viskas pasaulyje keiciasi, bet, sutik, Ausra, cia dejo ne ant Rutos, o ant LNK..

    Please wait...

Palikite komentarą