J. BUTKEVIČIENĖS ATLEIDIMAS: KRAUJAS KAISTA

(Last Updated On: 2019-08-04)

„uagadugu“ vakar jau domėjosi šia istorija. „Delfi“ pažėrė naujų faktų. Pasirodo, MTG Baltic vadovas K.Ozolinis nežino apie LEO į uodegą pūtusią laidą „Kam tarnaus „liūtukas“?, TV3 rodytą vasarą. Ją, beje, vedė A. Valinskas, apie kurį „uagadugu“ taip pat rašė prieš porą dienų.

Išaiškėjo, jog MTG TV stotyse negalima transliuoti jokių filmų, už kuriuos atsiskaitoma reklaminiais pagrindais. Leidžiami tik reklamos klipai. Kadangi TV3 direktorė Laura Blaževičiūte teigia, jog ši laida buvo pirkta iš Jogailos Morkūno firmos, belieka padaryti tiktai dvi išvadas: pirma, TV3 galima įrašyti į sąrašą televizijų, padariusių kvailiausią sandėrį – jie ne tik nepaėmė pinigų už reklaminę laidą, bet ir patys už ją užmokėjo! Tuo tarpu J. Morkūną sveikiname esant hipersėkmingu verslininku – jis ne tik gavo pinigus iš „NDX Energijos“, bet ir iš TV3. Genialu!

Toliau dar įdomiau. Pasirodo, J. Butkevičienės brolis Laurą Blaževičiūtę persekioja. Atrodo „uagadugu“ versija apie asmeniškumus pasitvirtina. Arba už to stovi neaprėpiamai dideli pinigai ir interesai…

Laukiame tęsinio.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , ,

Palikite komentarą